پروژه شکوه تخت جمشید در فارس کلید خورد

به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه گردشگری ایران، توافقنامه اولیه پروژه ای با عنوان پروژه شکوه تخت جمشید در تاریخ ۶ تیر ماه سال جاری، بین شرکت بین المللی LDA اتریش و شرکت توسعه گردشگری ایران امضا شد. این پروژه در پنج بخش اجرا خواهد شد و بودجه مورد نیاز آن را فاینانس یکی از بانک های معروف اتریش بر عهده خواهد گرفت. برای آگاهی از جزئیات این خبر، با مجله گردشگری الی گشت همراه شوید.


وز چهارشنبه ششم تیر ماه سال جاری، هتل بین المللی لاله تهران میزبان نشستی بین مدیران شرکت توسعه گردشگری ایران و شرکت بین المللی LDA اتریش بود. در این نشست علی جیرفتی و هلموت ریگوارت مدیران این دو شرکت، توافقنامه ای را با عنوان شکوه تخت جمشید به امضا رساندند. جیرفتی در حاشیه برگزاری این نشست در هتل لاله گفت: «پروژه شکوه تخت جمشید قرار است در پنج بخش اجرا شود و تامین مالی آن بر عهده یکی از بانک های کشور اتریش خواهد بود. در بخش اول این توافقنامه، محوطه باستانی تخت جمشید، طبق استانداردهای سازمان یونسکو و سازمان میراث فرهنگی ایران، پاکسازی و ایمن سازی خواهد شد. ضمن اینکه قرار است یک ورودی جدید، شامل بخش های بلیط فروشی، سرویس های بهداشتی، کافی شاپ، فروشگاه صنایع دستی و سوغات و … در این مکان احداث شود.»


وی در رابطه با بخش دوم این پروژه اضافه کرد: «در قسمت دوم این پروژه، بخش VIP، گیت خروج الکترونیکی، سالن جلسه و همچنین سامانه راهنمایی تورها در ساعات مختلف شبانه روز اجرا خواهد شد.»


جیرفتی بخش سوم این توافقنامه را نصب تجهیزات جدید نورپردازی در محوطه تخت جمشید عنوان کرد و در این رابطه اظهار داشت: «بخش سوم این پروژه در واقع برنامه های جدید نور و صداست. برنامه هایی نظیر ویدئومپینگ و لیزرشو که با آخرین تجهیزات روز دنیا اجرایی خواهند شد و از طریق آن ها اطلاعات تاریخی تخت جمشید با جذابیت خاصی به بینندگان ارائه می شوند.»


برنامه های چهارم و پنجم پروژه شکوه تخت جمشید به موزه تخت جمشید اختصاص دارد. قرار است تا محوطه های باز اطراف تخت جمشید هم برای برگزاری برخی مراسم های بزرگ آماده سازی شوند. در طول این بخش، به کارکنان مجموعه هم آموزش هایی داده خواهد شد.»


با اجرای پروژه شکوه تخت جمشید حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ فرصت شغلی مستقیم در استان فارس ایجاد خواهد شد. هلموت ریگوات هم در پایان این نشست اظهار داشت: «شرکت بین المللی LDA و همکارانش به طور تخصصی در امور مربوط به سایت های باستانی فعالیت می کنند و مطمئن باشید اجرای این پروژه هیچ خطری برای سایت تخت جمشید نخواهد داشت. ما خواهان آن هستیم که تجربه ای تازه از بازدید تخت جمشید را به بینندگان انتقال دهیم.»


منبع